Na de succesvolle zomer-editie van het Blaricum Music Festival leek het ons leuk om een zeer informeel kerstconcert te organiseren, en dit natuurlijk aangekleed met een hapje en een drankje. Het concert vindt plaats in de schitterende (warme) dorpskerk maar de catering is in de frisse buitenlucht. Warme kleding is dus aanbevolen! En als je hartje winter cateringing buiten plaats laat vinden, wat is er dan lekkerder dan een kom goedgevulde snert met roggebrood en spek met hierbij een (glüh)wijntje of warme chocolademelk? De combinatie kerst, concert en snert leidde tot de ludiek bedoelde titel ‘Kerstconsnert’.

Wij zijn erg blij met de medewerking van internationale topmusci als Sascha Maisky (viool), Lyda Chen Argerich (altviool) en Aleksandr Khramouchin (cello). Zij spelen – samen met een heuse ‘Mystery Guest’ (wie zou dat zijn?) heerlijk vrolijke en sfeervolle kwartetmuziek van o.a. Mozart, Schubert, Rachmaninov en Borodin.

Voor de gehele avond geldt een ‘all in’ prijs van € 49,50 per persoon (plus € 2,50 servicekosten per gehele boeking). Koop snel uw kaarten want er zijn voor dit feestelijke Kerstconsnert slechts 200 plaatsen beschikbaar!

Ik zie u graag op 12 december!

Met een Blaricumse groet,

Peter Santa
Directeur Blaricum Music Festival