Wat zou een hoogwaardig muziekfestival als het Blaricum Music Festival zijn zonder catering van eenzelfde hoge kwaliteit? Wij durven het ons niet voor te stellen…

Bij de twee concertlocaties (de Dorpskerk en de Vituskerk) hebben we cateringpunten. U kunt hier alleen pinnen.

 

Het cateringpunt bij de Vituskerk bevindt zich in de pastorietuin, hier kunt u genieten van heerlijke drankjes (waaronder natuurlijk een fantastische Champagne) en een assortiment lekkere hapjes. Bent u vriend of heeft u – tegelijk met uw concertkaart – een drankenarrangement gekocht (inclusief hapjes vanaf een borrelplank) dan bent u welkom in onze ‘Vriendentuin’. Deze is vanaf 30 minuten voor elk concert geopend, u wordt hier ook uitgenodigd om er terug te keren in de pauze die ongeveer 30 minuten duurt en nogmaals na afloop tot uiterlijk 60 minuten na het concert.
In het geval dat het aantal bezoekers voor de ‘Vriendentuin’ beperkt is kan worden overgegaan tot verkleining/verplaatsing van de locatie hiervan. Het assortiment dranken en hapjes én de afscheiding van de rest van het publiek blijft in alle gevallen gehandhaafd.

Toegang tot de ‘Vriendentuin’ kost € 45,- per persoon (kosten van de dranken/hapjes, meubilair en personeel plus een kleine ‘opslag’ ten bate van het Blaricum Music Festival) en kan alleen in combinatie met concertkaarten worden geboekt.