Wat zou een hoogwaardig muziekfestival als het Blaricum Music Festival zijn zonder catering van eenzelfde hoge kwaliteit? We durven het ons niet voor te stellen…

Catering

Voor de twee concertlocaties (de Dorpskerk en de Vituskerk) hebben we cateringpunten waar u een scala aan heerlijke dranken en snacks kunt kopen. Pinnen heeft de voorkeur.

VIP-catering en diners

De tuinen van de twee concertlocaties toveren we om tot VIP-cateringtuinen waar u kunt genieten van heerlijke drankjes (waaronder natuurlijk Champagne) en luxe hapjes. U wordt alleen toegelaten tot de VIP-cateringtuinen als u vooraf een cateringarrangement heeft geboekt voor dat specifieke concert (cateringticket gekoppeld aan een concertticket). De VIP-cateringtuinen zijn 45 minuten voor elk concert geopend; u wordt uitgenodigd om terug te keren in de pauze die ongeveer 30 minuten duurt en nogmaals 60 minuten na het concert.

In het geval dat het aantal bezoekers voor de VIP-cateringtuin beperkt is kan worden overgegaan tot verkleining/verplaatsing van de locatie hiervan. Het assortiment dranken en hapjes én de afscheiding van de rest van het publiek blijft in alle gevallen gehandhaafd.

De toegang bedraagt € 45,- per persoon en kan op dezelfde manier geboekt worden als uw concertticket(s).

Privédiners in onze VIP-cateringtuinen zijn (op aanvraag) mogelijk (info@blaricumfestival.com).